Închide meniul

Ianis Hagi, în pericol? Doi jucători de la Rangers, suspendați pentru că au încălcat protocolul anti-COVID-19!

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 8:15

Ianis Hagi, în pericol? Doi jucători de la Rangers, suspendați pentru că au încălcat protocolul anti-COVID-19!

profimediaimages

Doi dintre colegii lui Ianis Hagi de la Rangers au fost suspendați pentru că au încălcat protocolul anti-COVID-19

Jordan Jones și George Edmundson au ignorat regulile stricte impuse de echipă și au participat la o petrecere unde au fost, bineînțeles, prezenți și alți oameni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jones și Edmundson s-au întâlnit ”cu alte persoane în afara casei lor”, a fost anunțul făcut de autoritățile de fotbal din Scoția. Chiar și înainte de anunțul oficial, cei doi fuseseră deja suspendați intern de către Rangers. 

Clubul scoțian a decis să îi pedepsească momentan cu o suspendare pentru șapte jocuri, iar ancheta internă este în curs de desfășurare, anunță francezii de la L’Equipe.

Cei doi jucători ai lui Rangers pot să nu mai joace în acest an

O suspendare atât de lungă face ca Jordan Jones și George Edmundson să poată juca, cel mai devreme, în meciul de pe 30 decembrie, atunci când echipa lui Ianis Hagi dă piept cu St. Mirren.

Încă neînvinși în campionat în acest sezon, trupa lui Steven Gerrard este pe primul loc în clasament cu 38 de puncte după 14 etape, cu nouă în spatele rivalilor de la Celtic. Aceștia au însă două meciuri mai puțin disputate.

Reclamă

Steven Gerrard, dorit în locul lui Marcelo Bielsa

Antrenorul în vârstă de 40 de ani are parte de un început de sezon excelent în Scoţia, iar asta  i-a făcut pe şefii lui Leeds United să îl pună în fruntea listei cu posibili înlocuitori ai lui Marcelo Bielsa, scrie Football Insider, sursă citată de BBC. Steven Gerrard a mai fost de două ori aproape să semneze cu Leeds, mai anunţă jurnaliştii englezi.

Plecarea lui Gerrard de la Rangers depinde de Marcelo Bielsa. Antrenorul argentian a semnat o prelungire a contractului pe un singur sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și