Închide meniul

S-a ”rupt” căpitanul! Sergio Ramos s-a accidentat cu Spania și ratează meciul cu Inter. Real Madrid, mari probleme în apărare

Gal Dorin Publicat: 20 noiembrie 2020, 7:12

Reclamă
S-a ”rupt” căpitanul! Sergio Ramos s-a accidentat cu Spania și ratează meciul cu Inter. Real Madrid, mari probleme în apărare

profimediaimages

Sergio Ramos s-a accidentat în meciul dintre Spania și Germania

Sergio Ramos, care tocmai ce s-a înțeles cu madrilenii pentru un nou contract pe doi ani, va încerca să se recupereze la timp pentru meciul împotriva celor de la Șahtior, programat pe 1 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, accidentat în meciul Spaniei

Ramos a șchiopătat în afara terenului de joc în minutul 40 al meciului ”La Roja” după ce a simțit ceva mișcându-se în mușchiul din spate al coapsei, raportează spaniolii de la Marca.

El a căzut imediat la pământ și a așteptat să fie schimbat, mai ales că Spania deja conducea cu 3-0 în acel moment al jocului. 

Vestea proastă este că Los Blancos au pierdut șapte din ultimele opt jocuri de UEFA Champions League jucate fără căpitanul lor, inclusiv o înfrângere surprinzătoare cu 2-3 în fața celor de la Șahtior, în campania de anul acesta.

Varane s-a întors și el cu probleme de la națională

Mai mult, Sergio Ramos nu este singurul jucător al lui Real Madrid care s-a întors cu probleme de la echipa națională. Varane a ajuns la baza de pregătire cu dureri în zona umărului și va încerca să se antreneze cu echipa înaintea meciului de vineri contra lui Villareal.

Reclamă

Problemele în apărare continuă pentru Real Madrid, după ce Eder Militao abia s-a întors la antrenamente în urma unei testări negative pentru COVID-19, iar Nacho Fernandez încă se recuperează după accidentarea din meciul cu Barcelona, conform aceleiași surse menționate.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă Vezi toate știrile
Citește și