Închide meniul

Ilie Năstase s-a întâlnit cu Joe Biden şi vrea să îl viziteze la Casa Albă. Cadoul pe care i l-a făcut noului preşedinte al Statelor Unite

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 noiembrie 2020, 14:38

Reclamă
Ilie Năstase s-a întâlnit cu Joe Biden şi vrea să îl viziteze la Casa Albă. Cadoul pe care i l-a făcut noului preşedinte al Statelor Unite

Profimediaimages

Ilie Năstase, felicitat de Joe Biden

Fan declarat al sportului alb, Joe Biden şi-a dorit un talisman de la fostul mare jucător român. I-a cerut o rachetă de tenis, iar Năstase i-a dus-o la ambasadă. Ilie i-a spus că a jucat cu ea la US Open.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase, felicitat de Joe Biden

Cel care tocmai l-a învins pe Donald Trump la alegerile prezidenţiale a ţinut să îi mulţumească lui Năstase. A făcut-o într-un mod inedit.

Dragă Ilie, îți transmit sincere mulțumiri pentru racheta norocoasă de Grand Slam. Dedicația, dragostea ta și contribuția la dezvoltarea tenisului sunt apreciate în întreaga lume.

Cadoul este un simbol veritabil al muncii, perseverenței și determinării pe care le-ai depus în carieră. Văd aceleași calități și la compatrioții tăi, iar Statele Unite se mândresc cu un aliat precum România. Din nou, mulțumesc pentru că te-ai întâlnit cu mine, dar și pentru cadou”, i-a transmis Joe Biden într-o scrisoare.

Ilie Năstase şi-a înrămat "cadoul" primit şi îşi doreşte să se vadă din nou cu Joe Biden. Este hotărât să îi scrie şi să se întâlnească la Casa Albă.

Reclamă

Mi-a trimis o scrisoare atât de frumoasă! Ai văzut, vorbește de prietenia dintre România și SUA! Acum vreau să îi scriu și eu o scrisoare și mă duc să îl vizitez la Casa Albă. Dacă el a vrut să mă cunoască, vreau să merg și eu la Casa Albă”, a declarat Ilie Năstase pentru Prosport.

74 de ani a împlinit Ilie Năstase în această vară. Are amintiri plăcute din Statele Unite, acolo unde a câştigat turneul de Grand Slam de la US Open în 1972. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și