Închide meniul

”Denis Haruț e un pictor!” Valeriu Iftime își laudă ”marfa” după meciul României U21. Ce a spus despre Marius Croitoru

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 11:02

Reclamă
”Denis Haruț e un pictor!” Valeriu Iftime își laudă ”marfa” după meciul României U21. Ce a spus despre Marius Croitoru

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Haruț a fost integralist în egalul României U21 cu Danemarca

Timișoreanul moldovenilor a arătat o disponibilitate foarte mare la efort și a avut apariții foarte bune pe faza de atac. Mai mult, deși la Botoșani joacă pe flancul drept, el a fost folosit de selecționerul Adrian Mutu pe postul de fundaș stânga.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Haruț a jucat fără greșeală!”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a lăudat prestația lui Haruț și a explicat că acesta este una dintre tinerele speranțe ale clubului.

”Aseară a jucat fără greșeală, în stilul lui. Unde-l pui… Acolo joacă! El poate evolua nu numai fundaș lateral, ci și în centrul defensivei, dar și mijlocaș defensiv. A arătat și aseară clarviziune în joc și a jucat economicos. L-ați văzut și cum construiește pe teren și ce fuleu are!

Denis Haruț este un pictor. El pictează pe teren! Așa îmi spune mereu și Marius Croitoru: <<Nu l-ați văzut pe Haruț cum pictează pe teren!?>>”, a povestit Iftime.

Valeriu Iftime: ”Croitoru e responsabil de ascensiunea lui Haruț”

Mai mult, Iftime a explicat că antrenorul Marius Croitoru este cel care l-a crescut pe tânărul jucător, insistând pentru aducerea sa de la Timișoara.

Reclamă

”Croitoru e responsabil de ascensiunea lui Haruț, el l-a adus de la Timișoara, el i-a dat încredere. Principala lui calitate este inteligența, e unul dintre cei mai inteligenți jucători din noul val, iar evoluțiile bune pe care le-a avut i-au crescut cota. 

Multe echipe îmi adresează întrebări despre el. Și de la noi, și din străinătate, dar până anul viitor, pe vremea asta, nici nu mă gândesc să renunț la el. Are un mare potențial de creștere", a declarat, mândru, patronul celor de la FC Botoșani, întro- intervenție la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și