Închide meniul

Norvegia, lovită iar de ghinion! Echipa ”pe grabă” a nordicilor are un singur portar cu Austria. Al doilea este suspect de COVID-19

Gal Dorin Publicat: 18 noiembrie 2020, 8:43

Reclamă
Norvegia, lovită iar de ghinion! Echipa ”pe grabă” a nordicilor are un singur portar cu Austria. Al doilea este suspect de COVID-19

profimediaimages

Prima selecționată a Norvegiei nu poate evolua cu Austria

Astfel, Norvegia va evolua în continuare cu selecționata secundă contra austriecilor, dar doar cu 16 jucători de câmp și un singur portar. 
Per Kristian Bratveit a ieșit incert la test și nu a primit permisiunea de a părăsi Oslo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa a doua va fi condusă de selecționerul de la tineret

Cum și antrenorul Norvegiei, Lars Lagerbäck, a fost plasat in carantină, echipa a doua va fi condusă de selecționerul de la tineret, Leif Gunnar Smerud, conform news.ro

Acesta a plecat cu lotul spre Austria, dar are probleme mari cu disponibilitatea jucătorilor și orice accidentare, mai ales a singurului portar din lot, s-ar putea dovedi uriașă.

Mirel Rădoi și România, gata de duelul cu nord-irlandezii

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei, a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu Irlanda de Nord, ultima etapă a grupei din Liga Națiunilor. Rădoi a vorbit despre motivația meciului și despre faptul că România poate ajunge, cu șansă, să termine pe poziția a doua.

”Ne gândim la importanţa meciului şi ne gândim că putem termina pe locul 2 în grupă, dacă Austria va câştiga. Ne gândim şi la calificările pentru Cupa Mondială. Depindem şi de alte rezultate, nu suntem numai la mâna noastră.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de faţă, cred că acolo se va ajunge. Dacă acele puncte (n.r. punctele din meciul anulat cu Norvegia) nu ni se vor da şi vom pierde cu Irlanda, am termina pe ultimul loc. Nu ne dorim să ajungem în această situaţie”, a punctat antrenorul echipei naționale.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

15:01

NEWS ALERTGigi Becali, ameninţări incredibile pentru Răzvan Burleanu: „O să primească război total!”. Rotaru, trimis de urgenţă la FRF!

14:47

„Bellingham e jucător de clasă mondială!” Olandezii, cuvinte uriaşe la adresa starului Angliei

14:24

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și