Închide meniul

”Între pas și șut!” Constantin Budescu, savuros după meciul cu Dinamo. Ce a spus despre Edi Iordănescu

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 20:18

Reclamă
”Între pas și șut!” Constantin Budescu, savuros după meciul cu Dinamo. Ce a spus despre Edi Iordănescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a reușit o pasă de gol cu Dinamo

Constantin Budescu a făcut un meci bun, dar a părut resemnat la finalul meciului și a declarat că Astra nu își mai poate permite să piardă puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”O primă repriză mai urâtă, în a doua repriză am început să jucăm fotba, am și marcat, ne-am relaxat puțin, am primit gol, dar am făcut un egal care nu ajută pe nimeni

Suntem într-o situație delicată amândouă echipele. Probabil că nu merităm aceste pozitții, dar trebuie să ieșim de acolo și să acumulăm puncte. Noi am vrut să câștigăm această partidă”, a declarat Budescu.

Constantin Budescu: ”Am vrut să dau între pas și șut!”

Budescu a fost decisiv la golul marcat de Valentin Gheorghe și a recunoscut că nu știe exact cum a vrut să lovească mingea, dar se bucură că totul a fost bine.

”Între pas și șut! Nu mai contează, este bine că am marcat, din ce am înțeles am avut și un penalty clar care nu s-a dat. La Pitești le-a dat penalty din nimic, cu Voluntari gol care n-a fost și suntem pe ulitmul loc”, a concluzionat fotbalistul Astrei.

Reclamă

Constantin Budescu: ”Nu este surprinzător că nu a venit Edi Iordănescu”

Întrebat despre venirea lui Edi Iordănescu, Budescu a declarat că fotbaliștii trebuie să joace indiferent de cine este pe banca tehnică.

”De ce să fie suprinzător? Ăsta este fotbalul, nu avem ce face. S-au purtat niște discuții cu Edi, nu s-au concretizat, a venit alt antrenor și noi trebuie să ne vedem de treaba noastră pe teren”, a fost replica lui ”Budi” într-o intervenție la Look Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și