Închide meniul

Sergio Ramos e URIAŞ: a devenit cel mai selecționat jucător din Europa. La selecţia 177, căpitanul Realului a ratat două penalty-uri

Gal Dorin Publicat: 14 noiembrie 2020, 19:43

Reclamă
Sergio Ramos e URIAŞ: a devenit cel mai selecționat jucător din Europa. La selecţia 177, căpitanul Realului a ratat două penalty-uri

profimediaimages

Sergio Ramos a devenit cel mai selecționat jucător din Europa

Update 23:25: Sergio Ramos a ratat 2 penalty-uri pentru Spania în meciul cu Elveția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ramos doar ce l-a depășit pe Gianluigi Buffon pentru a deveni cel mai selecționat jucător din fotbalul de pe ”Bătrânul Continent”. Jucătorul lui Real Madrid a ajuns la 177 de selecții pentru naționala Spaniei.

Fostul câștigător al Cupei Mondiale a atins această bornă atunci când a început ca titular în meciul de Nations League contra Elveției.

În ciuda faptul că a ajuns la 34 de ani, fundașul Los Blancos rămâne o prezență simbolică pentru club și pentru țara sa.

Sergio Ramos poate face mutarea spre capitala Franței

O lovitură pe care PSG ar putea să o dea ar fi transferul lui Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid.

Reclamă

Conform spaniolilor de la As, francezii ar fi făcut deja o ofertă pentru legendarul fundaș al cărui contract cu madrilenii expiră în această vară.

Se pare că Ramos ar vrea o extindere cu doi ani a înțelegerii, în timp ce o politică internă îi permite clubului condus de Florentino Peres să ofere un singur an suplimentar.

Ramos ar putea să fie reunit cu fostul său coleg, Cristiano Ronaldo, în cazul în care acesta se va despărți în cele din urmă de Juventus.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională Vezi toate știrile
Citește și