Închide meniul

A început procesul românilor care au îngrozit vedetele din Marea Britanie. Au furat bijuterii în valoare de 26 de milioane de lire sterline

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2020, 5:41

A început procesul românilor care au îngrozit vedetele din Marea Britanie. Au furat bijuterii în valoare de 26 de milioane de lire sterline

Profimediaimages

Patru români, anchetaţi în Marea Britanie

Cei patru vor încerca să îşi dovedească nevinovăţia, dar au o misiune extrem de dificilă. O femeie s-a pozat cu unul dintre colierele furate şi le-a dat mari bătăi de cap avocaţilor care o reprezintă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierderi importante suferite de Tamara Ecclestone şi Frank Lampard

Estimările anchetatorilor au depăşit orice aşteptări. Bijuteriile furate de cei patru români au o valoare uriaşă. Jurnaliştii de la Mirror anunţă că valoarea totală se ridică la 26 de milioane de lire sterline.

Cel mai mult a avut de suferit Tamara Ecclestone, fiica fostului mogul din Formula 1 Bernie Ecclestone. De la conacul ei din Londra s-au furat bunuri în valoare de 25 de milioane de lire sterline. S-a considerat a fi unul dintre cele mai mari jafuri din istoria Marii Britanii.

De suferit a avut şi Christine şi Frank Lampard. Pe 1 decembrie, anul trecut, managerul lui Chelsea a rămas fără ceasuri şi bijuterii de peste 60.000 de lire sterline. Hoţii au făcut prăpăd şi în vila fostului patron al lui Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, decedat într-un accident de elicopter. De acolo s-au sustras bunuri de 1 milion de lire sterline şi aproximativ 400.000 de euro bani cash.

Toate probele îi indică pe cei patru români. Totuşi, Alexandru Stan (49), Sorin Marcovici (53), Bogdan Savastru (30) şi Maria Mester (47) resping orice acuzaţii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și