Închide meniul

Constelație de staruri la Paris! Cum poate PSG să își formeze o nouă super-echipă cu Neymar, Ronaldo și Ramos

Gal Dorin Publicat: 9 noiembrie 2020, 7:45

Reclamă
Constelație de staruri la Paris! Cum poate PSG să își formeze o nouă super-echipă cu Neymar, Ronaldo și Ramos

profimediaimages

Nerymar vrea să rămână la Paris Saint-Germain

Brazilianul de 28 de ani a fost transferat în vara lui 2017 de la Barcelona pentru suma colosală de 222 de milioane de euro. În ciuda multor momente tensionate și a unei perioade de adaptare, Neymar a rămas la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar își dorește să rămână la Paris Saint-Germain

După multe momente dificile, se pare că superstarul brazilian s-a adaptat la formația pariziană. Mai mult, conform celor de la TF1, Neymar le-a transmis oficialilor clubului că vrea să își prelungească înțelegerea.

Actualul contract expiră în 2022 și deși, PSG nu i-a făcut încă o nouă propunere, este greu de crezut că Thomas Tuchel  & Co. nu îl vor mai vrea pe Ney.

Cristiano Ronaldo, aproape de PSG

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are contract cu Juventus tot până în vara anului 2022dar au apărut zvonuri conform cărora campioana Italiei și-ar dori să se despartă de superstarul portughez din cauza salariului uriaș pe care acest îl încasează.

Afectată de pandemia de COVID-19, Juventus ar vrea să îl dea pe Cristiano pentru a recupera o parte din cei 117 milioane de euro plătiți în 2018 către Real Madrid.

Reclamă

De acest scenariu ar putea profita cei de la Paris Saint-Germain, care au de multă vreme dorința de a-l aduce pe CR7 în capitala Franței.

Sergio Ramos poate face mutarea spre capitala Franței

O altă lovitură pe care campioana din Ligue 1 ar putea să o dea ar fi transferul lui Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid.

Conform spaniolilor de la As, francezii ar fi făcut deja o ofertă pentru legendarul fundaș al cărui contract cu madrilenii expiră în această vară. 

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că Ramos ar vrea o extindere cu doi ani a înțelegerii, în timp ce o politică internă îi permite clubului condus de Florentino Peres să ofere un singur an suplimentar.

Ramos ar putea să fie reunit cu fostul său coleg, Cristiano Ronaldo, în cazul în care acesta se va despărți în cele din urmă de Juventus. 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și