Închide meniul

Golul anului vine din Bundesliga! Valentin Lazaro, ”scorpion” colosal pentru Monchengladbach

Gal Dorin Publicat: 8 noiembrie 2020, 19:03

Reclamă
Golul anului vine din Bundesliga! Valentin Lazaro, ”scorpion” colosal pentru Monchengladbach

Zuma Press / Anatolii Stepanov via Hepta

Valentin Lazaro a reușit un ”scorpion” în ultimul meci de campionat

Austriacul a reușit un ”scorpion” de toată frumusețea, lovind mingea cu câlcâiul peste cap și lăsându-l fără replică pe portarul advers. Din păcate, golul nu a contat foarte mult în economia partidei deoarece Monchengladbach nu a reușit nici măcar să salveze un punct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lazaro, ”scorpion” reușit în zadar

Născut în Graz, dar dintr-un tată angolez și mamă grecoaică, Lazaro a ales să reprezinte naționala Austriei.

Execuția reușită de el, celebrul ”scorpion”, este una foarte rară din cauza gradului crescut de dificultate.

Chiar dacă golul nu a făcut mare lucru pentru poziția în clasament a echipei sale, el a devenit repede extrem de răspândit pe rețelele de socializare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și