Închide meniul

”Nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru!” Cristi Manea, sincer după meciul cu Argeș. Ce a spus despre plecarea lui Dan Petrescu

Gal Dorin Publicat: 8 noiembrie 2020, 17:38

Reclamă
”Nici nu vreau să mă gândesc la acest lucru!” Cristi Manea, sincer după meciul cu Argeș. Ce a spus despre plecarea lui Dan Petrescu

SportPictures / George Ilinca / Sport Picture via Hepta

Cristi Manea a devenit om de bază în apărarea lui Dan Petrescu

Manea, proaspăt devenit tătic, a explicat oboseala care a cuprins lotul ardelenilor și a spus că nu are o problemă să joace fundaș central, acesta fiind rolul în care îl folosește Dan Petrescu de când cu accidentările lui Vinicius și Burcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Așa a părut la televizor (n.r. că a fost ușor meciul cu Argeș), dar în teren nu a fost chiar aşa uşor. Eu am fost foarte obosit. Să joci 5 meciuri din 3 în 3 zile nu este uşor.

”Am mai jucat fundaș central în Belgia, nu este o problemă, eu joc oriunde este nevoie

Campionatul se va juca până la final, nu este jucat. Mai sunt o groază de etape, plus playoff-ul cu înjumătăţirea punctelor. Fiecare echipă are șansa ei”, a declarat fotbalistul.

Cristian Manea: ”Nu vreau să comentez asta!”

Dan Petrescu a pornit o serie de comentarii după ce a anunțat că se gândește să plece de la CFR Cluj, vorbind despre acest lucru chiar și acum, după meciul cu Argeș.

Reclamă

Cristian Manea nici nu a vrut să audă de plecarea ”Bursucului”: ”Nu vreau să comentez asta, nici nu vreau să mă gândesc”, a declarat jucătorul CFR-ului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și