Închide meniul

Real Madrid, lovită de pandemie. Doi jucători de bază au fost testați pozitiv. Reacția lui Zinedine Zidane

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2020, 12:00

Real Madrid, lovită de pandemie. Doi jucători de bază au fost testați pozitiv. Reacția lui Zinedine Zidane

Profimediaimages

Eden Hazard este unul dintre jucătorii Realului care are coronavirus

Starul belgian tocmai marcase primul gol pentru galactici după 392 de zile. A avut și mari bătăi de cap din cauza accidentărilor, iar Zinedine Zidane a recunoscut că Hazard este afectat de această situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casemiro și Eden Hazard, depistați cu Covid-19

Clubul Real Madrid anunță că jucătorii Casemiro și Eden Hazard au avut rezultate pozitive la testele de COVID-19 care au avut loc vineri dimineață. Toți ceilalți jucători din prima echipă, staff-ul tehnic, precum și angajații clubului care lucrează direct cu echipa, au fost testați negativ.

A fost efectuată o testare și în această dimineață. În afară de Casemiro și Hazard, toți membrii echipei au primit rezultate negative", se anunță în comunicatul campioanei Spaniei.

Antrenorul Realului a venit cu precizări la conferința de presă de dinaintea disputei cu Valencia.

"Ei sunt bine, chiar dacă nu sunt încântați de situația creată. Emoțional și fizic sunt bine. Le-am lăsat un mesaj și voi discuta mai târziu cu ei. Astfel de lucruri se pot întâmpla și trebuie să le acceptăm.

Reclamă

Pentru Hazard este un moment delicat, dar este puternic și va fi bine. În momentul de față, totul este ok", a declarat Zinedine Zidane, citat de Marca

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și