Închide meniul

Test pozitiv de COVID-19 la Real Madrid! Zidane, emoții înaintea duelului cu Inter din Champions League

Gal Dorin Publicat: 1 noiembrie 2020, 16:45

Reclamă
Test pozitiv de COVID-19 la Real Madrid! Zidane, emoții înaintea duelului cu Inter din Champions League

profimediaimages

Zinedine Zidane are probleme de lot înainte de meciul cu Inter din UEFA Champions League

Protocolul UEFA pentru situații de acest gen spune că dacă jucătorul nu va fi testat negativ cu aproximativ șase ore înaintea meciului, el nu va putea juca în partida cu italienii. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă forul internațional cere ca testele PCR să fie făcute cu o zi sau două înainte de fiecare dispută din Champions League, rezultatul pozitiv va însemna fără îndoială să echipa spaniolă va declanșa o nouă serie internă de teste pentru a detecta alți infectați, raportează spaniolii de la Marca.

Rămâne de văzut dacă un alt test efectuat duminică îl va găsi tot pozitiv pe jucătorul în cauză sau, la fel ca în cazul lui Odegaard, va fi vorba de o alarmă falsă.

Zidane, probleme de lot la Real Madrid

Aceasta este doar ultima problemă cu care Zinedine Zidane trebuie să se confrunte. Dani Carvajal și Nacho Fernandez mai au mult până să poată fi folosiți, în timp ce Alvaro Odriozola doar ce a fost reinclus în programele de antrenament.

Los Blancos trebuie să învingă împotriva Nerazzurrilor pentru a se întoarce pe drumul bun în cea mai mare competiție a cluburilor. Real Madrid a pierdut cu Șahtior și a făcut egal cu Borussia Monchengladbach în primele două meciuri din grupă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și