Închide meniul

Poli Iaşi – Viitorul. Onea a marcat pentru 2-1 exact în secunda când a picat din nou nocturna! Gazdele pierd la masa verde

Gal Dorin Publicat: 1 noiembrie 2020, 17:14

Reclamă
Poli Iaşi – Viitorul. Onea a marcat pentru 2-1 exact în secunda când a picat din nou nocturna! Gazdele pierd la masa verde

captura Digisport

Meciul dintre Poli Iași și Viitorul a fost întrerupt după ce nocturna a căzut din nou

În acea secundă, nocturna s-a stins şi arbitrul Horia Mladinovic a încheiat meciul, unul pe care dobrogenii îl vor câştiga la masa verde. A urmat şi un scandal între jucători, stins înainte să se ajungă la bătaie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din cauza aceleiaşi probleme, partida a început cu o întârziere de aproape o oră. 

Poli Iaşi – Viitorul LIVE TEXT

Min. 53: Poli Iaşi marchează din nou, prin Onea, dar nocturna a picat din nou şi arbitrul Horia Mladinovic a fluierat sfârşitul meciului. Gazdele vor pierde partida la masa verde, pentru că regulamentul spune că dacă pică nocturna de două ori, gazdele pierd la masa verde. 

Min. 50: GOOOLLL Poli Iaşi! Zajmovic egalează

Min. 46: A început repriza a doua.

Reclamă

Min. 45+: E pauză la Iași.

Min. 20: GOOOLLL Viitorul! Dobrosavlevici, gol la debutul pentru constănțeni.

Update 18:53: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Update 18:47: Jucătorii au ieșit pe gazon. Meciul va începe în orice moment.

Update 18:05: Sunt probleme cu noctura în Copou. Întârzie startul meciului.

LIVE SCORE | Poli Iași – Viitorul

Echipele de start: 

Poli Iași: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – Breeveld, Passaglia, Tălmaciu – Calcan, Zajmovic, Platini.

Viitorul: Cojocaru – Dussault, Dobrosavlevic, Ghiţă, De Nooijer – Gaztanaga, Casap, Victor Fernandez – Măţan, Luckassen, Ely Fernandes.

Disputa dintre Poli Iași și Viitorul deschide ziua în Liga 1. Ieșenii vin după două înfrângeri fără drept de apel cu opt goluri încasate. Constănțenii sunt însă decimați de noul coronavirus și au raportat, în total, nouă persoane infectate.

Băieții lui Daniel Pancu continuă să se confrunte cu mari probleme de lot, cu Mihalache și Cristea indisponibili, iar Vanzo neintegrat în programul normal.

Pe de altă parte, nici lotul pregătit de Ruben de la Barrera nu este fără probleme. După un egal chinuit acasă în ultima etapă, COVID-19 a lovit din plin. 

Reclamă

Chițu și Josemi sunt de mult timp accidentați, iar Boboc și George Ganea au fost confirmați pozitiv încă de când s-au întors de la naționala de tineret.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și