Închide meniul

Fiul lui Liviu Dragnea, ameninţat cu filmuleţe compromiţătoare! "Să-şi vadă de treaba lui! Nu mai stăm o secundă"

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2020, 11:38

Reclamă
Fiul lui Liviu Dragnea, ameninţat cu filmuleţe compromiţătoare! "Să-şi vadă de treaba lui! Nu mai stăm o secundă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Erik Lincar ar putea fi demis de la Turris

Antrenorul s-a opus şi are parte de susţinerea vestiarului. Conform Prosport, fotbaliştii s-au revoltat şi chiar l-au ameninţat pe omul de afaceri cu publicarea unui filmuleţ compromiţător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Dragnea îşi doreşte să schimbe antrenorul la Turris

N-a pus în viața lui o pereche de adidași sport în picioare, dar el (n.r. Valentin Dragnea) se bagă la echipă. Să-și vadă de treaba lui, că nu înțelege nimic din sportul ăsta. Noi nu mai stăm o secundă, dacă se atinge cineva de Mister.

Suntem 10 jucători care plecăm imediat dacă e dat afară antrenorul. Cum nu-i convine ceva la echipă el schimbă antrenorul, ne amenință că ne dă afară. Să ne dea pe toți afară”, spune unul dintre jucătorii de la Turnu Măgurele pentru sursa citată.

Sezonul trecut, Turris a pierdut dramatic promovarea în Liga 1. În această ediţie de campionat are 4 victorii, 3 remize şi 3 înfrângeri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei Vezi toate știrile
Citește și