Închide meniul

Mircea Lucescu a sărit în apărarea lui Tudor Băluţă. "Iau toată vina asupra mea". Ce îşi reproşează antrenorul român

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 noiembrie 2020, 7:30

Reclamă
Mircea Lucescu a sărit în apărarea lui Tudor Băluţă. "Iau toată vina asupra mea". Ce îşi reproşează antrenorul român

Profimediaimages

Mircea Lucescu îl susţine pe Tudor Băluţă

Jucătorul împrumutat de la Brighton a intrat pe finalul partidei cu maghiarii şi, în mai puţin de un minut, a greşit la reuşita egalizatoare a adversarilor. L-a scos din ofsaid atât pe marcatorul golului, Boli, cât şi pe autorul pasei decisive, Laidouni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu face scut în jurul lui Tudor Băluţă 

"Iau toată vina asupra mea pentru schimbările din meciul cu Ferencvaros. În mod normal, nu fac schimbări atunci când sunt faze fixe în apropierea porţii noastre. Jucătorul care intră pe teren are nevoie de timp pentru a se integra în mecanismul defensiv al echipei. La acel gol primit, Tudor şi-a urmărit adversarul direct şi a scos un alt jucător din ofsaid. 

Din anumite motive, nimeni nu vorbeşte despre intervenţia neregulamentară la Tsygankov, când arbitrul a spus că nu este fault. Urechea lui aproape a fost smulsă. Dacă ar fi intervenit sistemul VAR, am fi avut un penalty în favoarea noastră", a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

"Il Luce" trebuie să găsească soluţii pentru confruntarea cu Barcelona, de miercuri. Sydorchuk a fost eliminat cu Ferencvaros şi va fi suspendat. Jurnaliştii ucraineni l-au întrebat dacă s-a decis pe cine va titulariza pe Camp Nou, variantele fiind Băluţă, Andrievskyi şi Shepelev.

"Ambii mijlocaşi defensivi din meciul cu Dnipro au jucat bine. Sunt mulţumit de performanţa obţinută. Miercuri mă voi decide în privinţa celor care vor juca împotriva Barcelonei", a transmis Lucescu.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” Vezi toate știrile
Citește și