Închide meniul

Mirel Rădoi, avertisment pentru Florinel Coman. "Să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu"

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 octombrie 2020, 8:43

Reclamă
Mirel Rădoi, avertisment pentru Florinel Coman. "Să nu facă greșelile pe care le-am făcut eu"

Profimediaimages

Florinel Coman s-a accidentat luna trecută

Selecționerul României se teme că, dacă va forța, "Mbappe" Coman ar putea risca o recidivă. S-ar reduce astfel șansele de a prinde transferul vieții în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman s-a "rupt" în urmă cu o lună și jumătate

"Va mai dura, dar la vârsta lui poate fi de la o săptămâna la alta un avantaj pentru el că se poate recupera mult mai rapid. Singurul lucru pe care îl spun e să nu facă greşelile pe care eu le-am făcut. Mereu să forţeze recuperarea, să intre şi cu dureri pentru că la sfârşit nu vine nimeni să te întrebe dacă te doare piciorul.

Printr-o astfel de neşansă poţi rata un transfer pentru o săptămână de recuperare. În momentul de faţă e la limită şi ar însemna că din punct de vedere al accidentării ar fi sănătos clinic, neavând meciuri e clar că nu poate veni la naţională că poate suferi alte accidentări", a declarat Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Florinel Coman este fără gol în această ediție de campionat. A jucat în trei partide, dar nu a izbutit să înscrie. Sezonul trecut a punctat de 12 ori.

Atacantul de 22 de ani este dorit de fosta echipă a lui Mitriță, New York City. Gigi Becali a cerut 15 milioane de euro în schimbul lui Coman, dar americanii sunt dispuși să ofere 10 milioane de euro, plus un procent de 50% dintr-un viitor transfer.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și