Închide meniul

Topul celor mai buni portari români ai momentului. Ciprian Tătăruşanu e pe locul 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 19:07

Topul celor mai buni portari români ai momentului. Ciprian Tătăruşanu e pe locul 1

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Ciprian Tătăruşanu e considerat cel mai bun portar român al momentului

Tătăruşanu este cotat în acest moment la 1,2 milioane de euro. Pe locul 2 în topul celor mai buni portari se află Silviu Lung. Acesta a fost desemnat cel mai bun portar din Turcia sezonul trecut şi este cotat la 1 milion de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe locul 3 în top se află Andrei Radu. Este legitimat la Inter Milano, iar în 2019, a făcut istorie la istorie cu naţionala de tineret a României la Campionatul European. 

Pe locul 4 este Andrei Vlad. "Messi al portarilor" are un start de sezon excelent la FCSB şi a devenit şi titular la naţionala de tineret a României. 

Topul celor mai buni portari români ai momentului

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” Vezi toate știrile
Citește și