Închide meniul

FOTO | Adrian Mititelu se plânge că nu are bani, dar fiul său s-a etalat cu un super bolid

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 17:52

FOTO | Adrian Mititelu se plânge că nu are bani, dar fiul său s-a etalat cu un super bolid

FC U Craiova 1948 riscă să fie reclamată la FIFA

Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Eu nu mai am nicio avere, sunt sărac lipit. M-a distrus Rotaru. Copiii mei au ceva bani, eu nici nu am vreo legătură oficială cu actualul club. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copiii au apelat la mine să duc mai departe munca asta, dar eu din punct de vedere juridic sunt străin de orice chestiune a clubului. 

Banii mei au fost mâncați de Sandu, Dragomir și Rotaru. Clubul la care am fost acționar e în faliment, a fost distrus. Alte două societăți le-am pierdut tot din cauza acestei chestiuni”, a declarat Mititelu pentru gsp.ro.

Mititelu Jr. conduce un Mercedes GT63 AMG

Fiul lui Mititelu, Adrian Mititelu Jr. s-a afișat recent cu un super bolid de 150.000 de euro – Mercedes GT63 AMG, susține Prosport.

Reclamă

Mititelu Jr. conduce același bolid ca și tehnicianul celor de la Chelsea, Frank Lampard.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și