Închide meniul

Dan Petrescu, iritat în timpul unui interviu: "O întrebare pe care nu are rost să mi-o mai pună nimeni"

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2020, 16:29

Reclamă
Dan Petrescu, iritat în timpul unui interviu: "O întrebare pe care nu are rost să mi-o mai pună nimeni"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dan Petrescu

"Cât de rău e ca România are o singură echipă în grupele europene?", a fost întrebarea care l-a deranjat pe Dan Petrescu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Trebuie să răspund la fiecare meci la întrebarea asta? Iar asta? Nu e bine, dar ce să facem? Ar fi bine să avem echipe în grupe, dar deocamdată nu avem pentru că nu stăm bine financiar, nu suntem aşa valoroşi. CFR a reuşit doi ani la rând. E o întrebare pe care n-are rost să mi-o mai pună nimeni", a spus Dan Petrescu, înainte de a pleca. 

Dan Petrescu: "Young Boys Berna a câștigat ultimele trei campionate"

Young Boys Berna a câștigat ultimele trei campionate, a jucat în Europa League, în grupele Champions League. Ei au o experiență foarte mare, mult mai mare decât noi. Chiar am rămas impresionat de agresivitatea și de organizarea lor, va fi greu să găsim spații, nu ne vor lăsa să jucăm.

Au multe opțiuni în atac, au 30 de jucători pe lista UEFA, lucrul ăsta va conta. Nu ne putem baza doar pe fazele fixe, trebuie să găsim și alte soluții”, a declarat Dan Petrescu, pentru Digi Sport.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

22:04

LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal

22:02

Reacţia lui Dan Petrescu, după ce i s-a cerut demisia de la CFR: „Când nu sunt aici, sunt bun!” Discurs dur după eşecul cu UTA

21:24

Ciprian Deac și-a turnat cenușă în cap după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre greșeala din prima repriză

21:10

Valentin Costache, euforic după ce a marcat în CFR Cluj – UTA 1-3: „Mă bucur pentru mine, aveam mare nevoie!”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și