Închide meniul

Cosmin Contra se teme de ce e mai rău. "Nu ştiu dacă este răbdare la Dinamo, să îl întrebaţi pe Pablo Cortacero!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 octombrie 2020, 10:26

Cosmin Contra se teme de ce e mai rău. "Nu ştiu dacă este răbdare la Dinamo, să îl întrebaţi pe Pablo Cortacero!"

Cosmin Contra l-a desfiinţat pe Pablo Cortacero

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

"Guriţă" i-a asigurat pe fani că nu ia în calcul să renunţe, dar decizia îi aparţine conducerii. Victoria cu Astra, în acest final de săptămână, îi poate decide viitorul pe banca grupării din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra riscă să fie înlocuit cu Mircea Rednic

În ultimele zile s-a vehiculat revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo. Cosmin Contra nu îşi simte postul vânat, dar recunoaşte că trebuie să aibă în orice moment bagajele făcute.

"Nu este o situație ușoară la Dinamo, dar cine mă cunoaște știe că sunt luptător și voi lupta până la capăt ca să aduc această echipă acolo unde îi este locul. Nu știu dacă există răbdare, asta trebuie să îl întrebați pe Pablo Cortacero. Sunt într-o meserie în care antrenorul este pasibil la fiecare etapă să își facă bagajele. Am făcut tot ce a depins de mine ca echipa să joace foarte bine într-un timp scurt, ceea ce s-a şi întâmplat", a declarat Cosmin Contra la conferinţa de presă.

Dinamo riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1 dacă pierde şi în această etapă. Primeşte chiar vizita "lanternei roşii", Astra.

"Jucătorii au posibilitatea să își spele imaginea după meciul cu Sepsi și vreau să câștigăm 3 puncte după cele 4 meciuri. Dacă în 3 dintre ele nu am meritat să pierdem, cu Sepsi am meritat şi am avut o evoluţie foarte proastă. Vineri jucătorii au posibilitatea să spele această ruşine pe care toţi dinamoviştii am simţit-o la meciul cu Sepsi. Dacă ne uităm la clasament, duelul cu Astra e pentru evitarea retrogradării. Ăsta este adevărul şi realitatea", a mai spus antrenorul lui Dinamo

Reclamă

Dinamo – Astra va fi vineri, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și