Închide meniul

Hermannstadt, "sperietoare" pentru FCSB. Toni Petrea are motive de îngrijorare. "Să nu avem parte de surprize neplăcute!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2020, 10:13

Hermannstadt, "sperietoare" pentru FCSB. Toni Petrea are motive de îngrijorare. "Să nu avem parte de surprize neplăcute!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea, declarații înaintea meciului cu Hermannstadt

Toni Petrea este convins că partida cu sibienii va fi una extrem de dificilă. Sibienii au patru meciuri la rând fără eșec în campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat ultimele cinci meciuri cu Hermannstadt

"Întâlnim o echipă bună, care a pierdut un singur meci. Asta înseamnă că întâlnim o echipă cu o organizare defensivă foarte bună. Ei stau bine în teren. Noi trebuie să fim foarte atenți și să încercăm să înscriem cât mai mult posibil.

Într-adevăr, e o revelație. Hermannstadt a avut o evoluție bună până acum, în partidele disputate. Și-au adus câțiva jucători buni și se vede asta în exprimarea echipei", a declarat Toni Petrea. 

Tehnicianul echipei lui Gigi Becali a fost pus pe gânduri de surpriza etapei. Universitatea Craiova a pierdut, acasă, cu Academica Clinceni.

"E important pentru noi să ne apropiem de lider. Văd un campionat echilibrat, bun, cu câteva surprize. Acestea plac publicului și sper ca noi să nu avem parte de surprize neplăcute, să câștigăm meciurile", a transmis antrenorul lui FCSB la conferința de presă.

Reclamă

Confruntarea FCSB – Hermannstadt va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și