Închide meniul

"Tatăl tău este mândru!" Cristiano Ronaldo, reacție de mare campion după ce Khabib și-a anunțat retragerea

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 octombrie 2020, 7:03

Reclamă
"Tatăl tău este mândru!" Cristiano Ronaldo, reacție de mare campion după ce Khabib și-a anunțat retragerea

Backgrid UK / RUBA via Hepta

Cristiano Ronaldo, alături de Khabib

Vestea a stârnit reacții rapide la niel mondial. Una dintre cele mai emoționante a venit din partea lui Cristiano Ronaldo, bun prieten cu Khabib.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru Kahbaib Nurmagomedov

"Felicitări, prietene. Tatăl tău este mândru de tine!", a transmis atacantul lui Juventus prin intermediul contului său de Instagram. Portughezul este în izolare după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.   

Khabib Nurmagomedov și-a anunțat retragerea cu un record de 29 de victorii și 0 înfrângeri. A transmis că nu mai poate lupta fără tatăl său, răpus de noul coronavirus.

"E ultimul meci cand lupt fără tatăl meu, i-am promis mamei că e ultimul meci. I-am dat cuvântul și e ultimul meci aici. Vă rog să mă puneți în capul listei celor mai buni luptători. Le mulțumesc tuturor", a spus Khabib după meci.

Reclamă

Rusul a devenit un superstar mondial după ce l-a învins, în urmă cu 2 ani, pe Conor McGregor. Khabib a ajuns să fie un adevărat idol în special în Orientul Mijlociu, în lumea arabă, fiind cel mai iubit atlet de religie musulmană din lume, după cum spune președintele UFC, Dana White.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și