Închide meniul

Ce făcură oltenii? Ilie Poenaru a explicat cum a răpus liderul. "Le-am spus să joace de plăcere"

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 octombrie 2020, 20:41

Reclamă
Ce făcură oltenii? Ilie Poenaru a explicat cum a răpus liderul. "Le-am spus să joace de plăcere"

Gaz Metan - Sepsi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Din luna iunie nu mai câștigase Academica vreun meci în deplasare. A avut trei înfrângeri și trei remize până să dea lovitura pe terenul liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Academica Clinceni, victorie uriașă pe terenul Universității Craiova

Poenaru este încântat de reușita jucătorilor săi. A dezvăluit cum a reușit să-și monteze jucătorii înaintea confruntării din Bănie.

"Astăzi am arătat altfel. Fără falsă modestie, le-am spus jucătorilor că nu au de ce să se gândească la rezultat. Le-am spus doar să aibă entuziasm, să joace de plăcere. Merită felicitați jucătorii pentru jocul prestat. 

Am lucrat mai mult tactic pentru că aveam nevoie de prospețime. Ne-a ieșit de data asta. Și ei au avut trei ocazii clare, cred că am avut șansă. Este o victorie mare pentru noi, pentru moralul jucătorilor. Sper să avem continuitate în joc", a declarat antrenorul Clinceniului la finalul confruntării din Bănie

Academica a adunat zece puncte în această ediție de campionat. Etapa viitoare primește vizita lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și