Închide meniul

Spaniolii și-au pus amprenta pe echipamentul lui Dinamo. În ce culoare vor evolua "câinii" lui Contra

Gal Dorin Publicat: 23 octombrie 2020, 16:38

Reclamă
Spaniolii și-au pus amprenta pe echipamentul lui Dinamo. În ce culoare vor evolua "câinii" lui Contra

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Jucătorii în timpul meciului Dinamo- Craiova

Etapa trecută, în meciul cu liderul Universitatea Craiova, echipa pregătită de Cosmin Contra a îmbrăcat pentru prima dată noile tricouri de joc pentru meciurile de acasă, în culorile tradiționale alb și roșu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dinamo București va evolua la Sf. Gheorghe în echipamentul de deplasare, de culoare verde, creat de partenerul tehnic Macron pentru sezonul competițional 2020-2021. 

Etapa trecută, în meciul cu Universitatea Craiova, echipa antrenată de Cosmin Contra a îmbrăcat pentru prima oară în acest sezon noile tricouri de joc Macron în culorile tradiționale ale clubului, alb și roșu", au transmis conducătorii clubului pe contul de Facebook.

Schimbarea culorii reprezintă un nou mod în care administrația spaniolă din ”Ștefan cel Mare” își pune amprenta asupra clubului

Reclamă

Se clatină postul lui Cosmin Contra?

Cosmin Contra se teme că ar putea fi demis de spaniolii de la Dinamo. "Câinii roșii" au pierdut ultimele trei meciuri din Liga 1, iar "Guriță" privește cu neliniște spre partida cu Sepsi.

"Paradoxul este că cu unul dintre cele mai bune loturi pe care le-am antrenat să vină și trei înfângeri una după alta. Este o situație nouă și pentru mine.

Am venit pentru că mi s-a prezentat un proiect foarte serios. La nivel de aducere de jucători stăm bine, am adus cam tot ce am dorit noi să aducem, în privința profilului de jucători. Dar există totuși această neliniște la nivel administrativ. Nu s-au pus bazele noii structuri la Dinamo, nu s-au făcut acele plăți care trebuiau să se facă.

Reclamă 4 / 0/3

E clar că există o neliniște din partea tuturor la acest nivel. Sunt speranțe că în cel mai scurt timp toate aceste lucruri se vor regla și atunci putem vorbi despre acest proiect grandios de la Dinamo. Și eu sunt neliniștit în privința asta, lucrurile întârzie să se așeze. Există o neliniște, dar în același timp am încredere în acest proiect, este cel care mi s-a prezentat", a declarat Cosmin Contra în timpul unei conferințe de presă.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și