Închide meniul

Mario Camora, încântat de victoria CFR-ului. Explicațiile căpitanului și marea lui dorință. "Ne-am bucura să fie așa și la Cluj"

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 octombrie 2020, 19:11

Reclamă
Mario Camora, încântat de victoria CFR-ului. Explicațiile căpitanului și marea lui dorință. "Ne-am bucura să fie așa și la Cluj"

Profimediaimages

Mario Camora, mulțumit de succesul de la Sofia

Aproximativ 20.000 de fani au fost prezenți în tribunele arenei. Mario Camora visează să fie o atmosferă similară și în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Camora, reacție după victoria de la Sofia

"Noi veneam cu obiectivul să câștigăm trei puncte. E adevărat că echipa noastră a jucat mai bine. Cred că ei, după minutul 60, au căzut din punct de vedere fizic. După golul nostru și moralul lor a scăzut.

Această victorie este importantă pentru noi jucătorii, pentru club, pentru suporteri. Ne-am bucura foarte mult să avem acest ambient și la Cluj. Din păcate nu se poate, știm de ce. Ne era dor de această competiție, să avem spectatori pe stadion", a declarat Mario Camora la Digi Sport.

CFR Cluj a ajuns la zece meciuri la rând fără înfrângere, în toate competițiile. Pentru echipa lui Dan Petrescu urmează meciul cu FC Voluntari, din Liga 1. Peste exact o săptămână, campionii României primesc vizita lui Young Boys în Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” Vezi toate știrile
Citește și