Închide meniul

CFR Cluj, victorie uriașă la Sofia! Jucătorii lui Dan Petrescu rămân totuși cu picioarele pe pământ: ”Nu am realizat nimic!”

Silviu Corneanu Publicat: 22 octombrie 2020, 18:57

Reclamă
CFR Cluj, victorie uriașă la Sofia! Jucătorii lui Dan Petrescu rămân totuși cu picioarele pe pământ: ”Nu am realizat nimic!”

Mediafax Foto / Paul Ursachi via Hepta

Cristi Bălgrădean este titular la CFR

”Știam că va fi o presiune mare. Am analizat bine jocurile lor. A fost fantastic cu suporterii. Sper ca și la noi să revină fanii, noi pentru ei jucăm. Mi-aș dori să revină și la noi suporterii pe stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bălgrădean: ”Nu am realizat încă nimic”

Noi plecăm de la premiza să nu luăm gol. Avem jucători cu calitate în față. Am început să strig la ei, pentru că nu ne auzeam. Era normal să-i atenționez. A fost o atmosferă fantastică.

Roma are prima șansă, iar noi cu CSKA și Young Boys ne luptăm pentru locul 2. Nu am realizat nimic cu această victorie”, a declarat Bălgrădean, la finalul jocului, pentru Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și