Închide meniul

"Cojocaru era depășit, nu știa ce să facă". Arbitrul, acuzat că a ajutat-o pe FCSB. Mihai Stoica a dat dovadă de fair-play!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 octombrie 2020, 20:39

Reclamă
"Cojocaru era depășit, nu știa ce să facă". Arbitrul, acuzat că a ajutat-o pe FCSB. Mihai Stoica a dat dovadă de fair-play!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Adrian Cojocaru l-a nemulțumit pe Ilie Poenaru

În minutul 75, Raul Rusescu a scăpat spre poarta adversă și a fost faultat de Iulian Cristea. Adrian Cojocaru l-a avertizat cu cartonaș galben pe fundașul roș-albaștrilor. Decizia de a nu-l elimina a stârnit reacții dure. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru, "atac" la arbitrul Adrian Cojocaru

Antrenorul Academicii este convins că Iulian Cristea a intervenit din postura de ultim apărător și trebuia să vadă cartonașul roșu.

"Cred că echitabil era un rezultat nul. Eu zic că meciul a fost decis de acea fază. Iulian Cristea trebuia să primească un cartonaș roșu. Din păcate, s-a văzut că domnul Cojocaru era depășit, nu știa ce să facă. E al doilea meci și a fost depășit. De la un cartonaș roșu s-a făcut 2-0. În loc să fie ei în 10 oameni s-a terminat 2-0", a declarat Ilie Poenaru.

Mihai Stoica a dat dovadă de fair-play și a recunoscut că fundașul central al lui FCSB ar fi trebuit să fie trimis mai repede la cabine.

"Eu cred că putea fi roșu. Nu am văzut reluări, dar cred că da. Dar este un…am avut așa o istorie cu Cojocaru la centru. Cojocaru a jucat fotbal, îl cunosc, dar nu înțeleg de ce nu vede anumite incorectitudini", a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.

Reclamă

FCSB a obținut victoria in extremis. Dennis Man a deschis scorul în minutul 86, iar Olimpiu Moruțan (89) a stabilit rezultatul final.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și