Închide meniul

Șeicul nu a avut ce să-i facă lui Reghecampf. Cum a scăpat românul de clauza de două milioane de euro! Dezvăluirile arabilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 19:53

Reclamă
Șeicul nu a avut ce să-i facă lui Reghecampf. Cum a scăpat românul de clauza de două milioane de euro! Dezvăluirile arabilor

Profimediaimages

Laurențiu Reghecampf divorţează de Anamaria Prodan

Reghecampf a mai avut tentative de a pleca, dar a fost ținut în loc de clauza uriașă pe care o avea în contract. Dacă demisiona, trebuia să achite nu mai puțin de 2 milioane de euro. Aceeași sumă ar fi primit-o și dacă era dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf poate reveni la FCSB

Conform jurnaliștilor arabi de la AS, clauza care îl ținea pe Reghecampf "legat" de Al-Wasl a expirat chiar în această lună. Astfel, antrenorul a putut să se înțeleagă rapid cu șeicul. 

"Reghecampf i-a mulțumit conducerii clubului pentru perioadă petrecută la club și pentru întreaga colaborare. De astăzi, nu mai există niciun contract valabil între cele două părți", anunță sursa citată.

Anamaria Prodan a confirmat că nu au fost probleme la negocieri.

Da, suntem în tratative acum! Laurențiu le-a cerut celor de la club să-l lase să plece, pentru că își dorea o nouă provocare.

Reclamă

Conducerea lui Al Wasl a fost de acord cu cerința lui, astfel că despărțirea s-a produs fără probleme”, a spus Anamaria Prodan la Digisport.

Dumitru Dragomir a asigurat că Reghecampf a plecat de la Al-Wasl pentru a semna cu FCSB.

Reghecampf a plecat de acolo și se duce la Steaua (n.r. FCSB)!”, a precizat fostul președinte al LPF pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii Vezi toate știrile
Citește și