Închide meniul

Florin Manea dă de pământ cu Anamaria Prodan: ”M-a ajutat mult, mi-a mutat mobila la casă”. Ce a spus despre transferul lui Drăgușin la Juventus

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 15 octombrie 2020, 13:59

Florin Manea dă de pământ cu Anamaria Prodan: ”M-a ajutat mult, mi-a mutat mobila la casă”. Ce a spus despre transferul lui Drăgușin la Juventus

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan

Florin Manea: ”La ea în spate e o mare industrie de PR”

Impresarul a acuzat-o pe soția lui Laurențiu Reghecampf că a încercat să își asume meritul pentru transferul lui Drăgușin la Juventus, care ar fi fost de fapt intermediat de el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Adevărul e că m-a ajutat mult Anamaria Prodan. M-a ajutat mult de tot…Când m-am mutat la casă, mi-a mutat mobila.

Eu cred că la ea în spate e o mare industrie de PR. Spune minciuni și nimeni nu se sesizează.Anamaria Prodan a venit și ea să facă poze cu Radu Drăgușin și s-a lăudat ca ea a făcut transferul. E total fals! Am făcut și eu cu ea ca s-o ajut!”, a declarat fiul lui Nae Manea.

Florin Manea: ”Mă cunosc cu Ana din America”

Agentul a explicat să el și Anamaria Prodan se cunosc de multă vreme, dar relația nu a fost niciodată foarte apropiată.

”Mă cunosc cu Ana din America, din vremurile tulburi ale mele. Își dorește să iasă în față, și-a dat premii singură la Snagov. I-a dat premiu și lui Florin Bratu, elevul ei. 

Reclamă

A fost foarte frumos. Am auzit că Anamaria Prodan se pozează cu Tamaș la Giurgiu, la Cluj. E posibil, dar eu l-am avut în poze când negociam cu Watford și West Bromwich”, a punctat Florin Manea.

Florin Manea despre transferul lui Samaras la West Bromwich

La fel ca în cazul lui Drăgușin, Manea a ținut să precizeze că tot el a fost implicat și în transferul lui Georgios Samarah, în sezonul 2014/2015, la West Bromwich.

”La transferul lui Samaras… Cum să fie jucătorul ei?! Vorbeam mai devreme «Ăla e al meu, ăla e al meu…». Era Reghe antrenor în Arabia și mă sună Ana că vrea un atacant”, a tunat Florin Manea pentru ProSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și