Închide meniul

Zinedine Zidane, cerere controversată! Antrenorul lui Real Madrid vrea redeschiderea sălilor de sport. Franța înregistrează un record de cazuri de COVID-19

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 19:33

Reclamă
Zinedine Zidane, cerere controversată! Antrenorul lui Real Madrid vrea redeschiderea sălilor de sport. Franța înregistrează un record de cazuri de COVID-19

profimediaimages

Zinedine Zidane la conferința de presă de după meciul cu Real Sociedad

Alți 100 de mari sportivi francezi și specialiști în medicina sportivă și-au alăturat numele lângă cel al lui ”Zizou” în Le Journal du Dimanche.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune petiția semnată de Zinedine Zidane

”Deplângem descrierea locurilor în care activitatea fizică și sportul sunt practicate ca factori în răspândirea pandemiei actuale.

Nu este vorba de a nega gravitatea celor din urmă și nici de a afirma absența totală a riscului în cadrul acestor unități, ci de a denunța deciziile nefondate, în termeni de sănătate, sociali și economici.

În conformitate cu protocoalele actuale în vigoare, nu a fost demonstrat științific riscul practicării unei activități fizice și sportive într-o unitate, sală de sport sau gimnastică dedicate”, se arată în comunicatul semnat și de Zidane.

Zinedine Zidane, patronul a mai multe săli de sport

Antrenorul ”los blancos” deține mai multe complexuri sportive în Franța, cel mai mare fiind Z5 din Aix-en-Provence.

Reclamă

Din păcate, cererea lui Zidane vine într-un moment dificil, în care numărul cazurilor de COVID-19 atinge noi maxime în țara sa natală.

Doar în ziua de sâmbătă, 10 octombrie, au fost înregistrare 26.896 de cazuri noi și 54 de decese.  

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și