Închide meniul

Veste neagră! Tatăl vedetei romane a pierdut lupta cu Covid-19! "Adio, Şerifule!"

Gal Dorin Publicat: 12 octombrie 2020, 18:59

Reclamă
Veste neagră! Tatăl vedetei romane a pierdut lupta cu Covid-19! "Adio, Şerifule!"

profimediaimages

Francesco Totti

Poreclit ”Șeriful”, Enzo Totti a fost internat la spitalul Spallanzani, depistat pozitiv cu COVID-19, dar suferind și de o altă patologie regresivă. Cu câțiva ani în urmă, el a suferit un infarct ce l-a obligat să renunțe la tradiția pe care o avea de a nu pierde niciun meci al lui Francesco, fie acasă, fie în deplasare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francesco Totti, foarte apropiat de tatăl său

Cei doi, Francesco și Enzo, au fost întotdeauna foarte apropiați.

”Tot ce m-ai învățat le transmis copiilor mei, nepoților tăi. Mulțumesc pentru tot, tatăl meu, sau, mai bine zis, «Șerifule»”, i-a transmis legendarul fotbalist de ziua lui.

Roma, mesaj de consolare pentru ”Il Capitano Totti”

Clubul roman nu și-a uitat fostul căpitan și i-a transmis condoleanțele sale printr-un mesaj pe Twitter.

Reclamă

”La revedere, Enzo. Îmbrățișările noastre merg către Fiorella, Francesco, Riccardo și toată familia Totti”.

Enzo Totti nu a mai pus niciodată piciorul pe Olimpico după ce fiul său a încetat să joace pentru AS Roma. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:49 VIDEORăzvan Lucescu, tot mai aproape de titlu în Grecia! Explozie de bucurie a antrenorului român, la golul lui PAOK 20:45 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-1, finala campionatului, este acum în AntenaPLAY! La acest rezultat, Răzvan Lucescu e campion în Grecia! 20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” Vezi toate știrile
Citește și