Închide meniul

EXCLUSIV | Ionuț Stroe, avertizat de cei de la Interne: ”Să nu cumva să ne chemați pe noi!” De la ce a plecat dezbaterea între ministere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 16:35

EXCLUSIV | Ionuț Stroe, avertizat de cei de la Interne: ”Să nu cumva să ne chemați pe noi!” De la ce a plecat dezbaterea între ministere

SportPictures / George Ilinca/Sport Picture via Hepta

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului

Oficialul guvernamental a mărturisit că evenimente precum cel de la Severin, unde suporterii FC U Craiova 1948 au intrat într-o altercație cu jandarmii, descurajează autoritățile de la permiterea reluării meciurilor cu spectatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MAI către Ionuț Stroe: ”Să nu cumva să ne chemați pe noi!”

”Vă dați seama că asemenea forme de manifestare descurajează autoritățile, apropo de posibila revenire a suporterilor pe stadioane”, a explicat ministrul Ionuț Stroe.

”Ce ar putea să îmi spună mie ministerul de Interne, pentru că am avut discuții și cu ei, mi-au explicat foarte clar după episodul de ieri, dar nu numai: 

Să nu cumva să ne chemați să asigurăm distanțarea socială a galeriilor pentru că noi îi cunoaștem foarte bine pe acești domni care, în anumite cazuri, se comportă așa într-un mod mai ciudățel, ca să fim indulgenți”, a precizat ministrul Tineretului și Sportului.

Mai mult, oficialul a adăugat și o părere personală:

Reclamă

”Vă dați seama ce ar fi însemnat să se întâmple ce a fost aseară cu flăcăii aceia de la Severin, dar pe un stadion?”

Ionuț Stroe, predicție sumbră despre revenirea pe stadioane

Ministrul a explicat că, dacă ar fi existat condiții rezonabile acum două săptămâni, ar fi fost posibil ca suporterii să poată susține naționala la meciul cu Norvegia. 

Totuși, ținând cont de numărul de cazuri, acum acest lucru este aproape imposibil”.

Reclamă 4 / 0/3

”Avem peste 3500 de cazuri pe zi. Vă dați seama că, dacă exista o perspectivă rezonabilă acum vreo două săptămâni pentru meciul România-Norvegia, aceasta se transformă ușor-ușor într-una imposibilă”, a declarat Ionuț Stroe.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și