Închide meniul

Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt 1-1. ”Gazul” oprește seria de eșecuri. Egal fără spectacol la Sibiu

Gal Dorin Publicat: 4 octombrie 2020, 15:46

Reclamă
Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt 1-1. ”Gazul” oprește seria de eșecuri. Egal fără spectacol la Sibiu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Hermannstadt în timpul unui meci cu Chindia Târgoviște

Duelul Sibiului s-a jucat sub semnul egalității încă de la început. Niciuna dintre echipe nu s-a aventurat foarte mult în atac, chiar dacă Hermannstadt a avut în mod clar o evoluție mai consistentă și mai constantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu un atacant în formă, formația patronată de Anamaria Prodan ar fi putut chiar să câștige. De cealaltă parte, Dumitru Cardoso s-a agitat de unul singur în atacul celor din Mediaș, reușind să înscrie un gol.

LIVE SCORE | Gaz Metan Mediaș – FC Hermannstadt 18:00

Min. 58: GOOOLLL Hermannstadt! Joalisson readuce egalitatea.

Min. 46: A început repriza a doua.

Min. 45+: Pauză la Mediaș.

Reclamă

Min. 43: GOOOLLL Gaz Metan! Dumitru Cardoso înscrie cu un șut din afara careului

Min. 16: Buzbuchi apără șutul periculos al lui Sîntean.

Min. 2: Jo Santos vede un cartonaș galben după un fault la Ciocan

Reclamă 4 / 0/3

Update ora 18:30: A început meciul.

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș: Buzbuchi – Butean, Larie, O. Baco, Trif – Droppa – S. Ciocan, R. Deaconu, Pambou Leombet, G. Plumbuitu – Dumitru Cardoso

FC Hermannstadt: Cristiano – C. Belu, O. Viera, I. Stoica, R. Opruț – Dâlbea, Romario – Caiado, Sîntean, Joalisson – Fabio Fortes

Gaz Metan se găsește pe locul nouă după cinci etape, reușind să adune doar 6 puncte. 

”Gazul” vine după două eșecuri la rând și are mare nevoie de puncte, însă medieșenii au și probleme de lot. Răzvan Popa este nerefăcut și este posibil ca Mickael Diakota să fie și el indisponibil la ora meciului.

Hermannstadt se află momentan pe loc de play-off, cu opt puncte după cele cinci meciuri disputate. Prin comparație, echipa lui Ruben Albes vine după două victorii și are și un palmares bun în deplasările din acest sezon. 

Clubul patronate de Anamaria Prodan a anunțat un fotbalist testat pozitiv pentru coronavirus. Karanovic, Rimane, Iordache și Mustivar sunt și ei accidentați.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” Vezi toate știrile
Citește și