Închide meniul

”Toată România a văzut că nu a fost penalty!”Isma Lopez, atac nimicitor la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB

Gal Dorin Publicat: 3 octombrie 2020, 20:46

Reclamă
”Toată România a văzut că nu a fost penalty!”Isma Lopez, atac nimicitor la adresa arbitrajului după înfrângerea cu FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Isma Lopez

În minutul 75, Dennis Man a fost găsit foarte bine în careu, iar Lopez i-a luat acestuia mingea dar a și comis, în opinia arbitrului Radu Petrescu, fault. Centralul l-a eliminat pe Isma Lopez și a acordat penalty, iar Florin Tănase a marcat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După meci, ibericul a fost extrem de acid la adresa arbitrajului și a declarat că ”a văzut toată România că nu a fost nici penalty, nici roșu!”

Isma Lopez, remarci dure la adresa arbitrului Radu Petrescu

”A văzut toată România că n-a fost nici penalty, nici roșu. Iar această partidă s-a decis din cauza acelei faze. Până Dinamo nu e respectată, nu putem face nimic. 

I-am zis arbitrului că am văzut la TV că n-a fost penalty. Totul s-a rezumat la acea fază, oricât am vorbi despre meci.

Nu mi-a spus nimic arbitrul. M-a eliminat și atât. El știe că nu e penalty. Dar arbitrul de tușă i-a indicat să dea 11 metri”, a explicat Lopez.

Reclamă

”Am simțit că a fost un derby. Noi am fost mai buni. În a doua repriză căutam victoria, dar arbitrii au hotărât să nu fie așa. Nu vreau să vorbesc despre altceva, totul se rezumă la acea fază. 

O să lucrăm în continuare și vom câștiga meciuri. A fost un meci frumos până când arbitrul a decis cine câștigă”, a răbufnit la final spaniolul într-un interviu la DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano Vezi toate știrile
Citește și