Închide meniul

Straton, șef de galerie la FCSB! Cum a reacționat când fanii au scandat contra lui Dinamo

Gal Dorin Publicat: 3 octombrie 2020, 16:37

Reclamă
Straton, șef de galerie la FCSB! Cum a reacționat când fanii au scandat contra lui Dinamo

Motivul pentru care Cătălin Straton a plecat de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chiar dacă derby-ul este în această seară, Straton nu a fost inclus în lotul roș-albaștrilor pentru a se evita achitarea unei clauze de 10.000 de euro către Dinamo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El s-a întâlnit la baza din Berceni cu suporterii în frunte cu liderul Gheorghe Mustață. Aceștia l-au aplaudat și au încercat să îl facă să scandeze împotriva fostei echipe, dar Straton a preferat să aplaude politicos.

Fanii FCSB s-au întâlnit la baza din Berceni

Suporterii roș-albaștrilor au venit la baza de pregătire din Berceni cu mai bine de trei ore înainte de fluierul de start, deoarece accesul pe stadion este în continuare interzis.

Aceștia au aprins torțe și au afișat mai multe mesaje. Cel mai mare dintre ele avea inscripționate cuvintele ”Azi joacă Steaua”, o înțepătură aruncată rivalilor de la CSA în disputa pentru nume și palmares.

Reclamă

Straton costă pentru a juca împotriva lui Dinamo

Chiar dacă Straton este acum jucătorul FCSB-ului și a afirmat că nu mai are legături cu Dinamo, el nu poate fi folosit împotriva alb-roșilor fără a fi achitată o sumă de 10.000 de euro.

”Câinii” au introdus acest lucru în înțelegerea pentru portar, fiind nevoie ca FCSB să plătească acești bani ori de câte ori Straton va juca împotriva alb-roșilor.

El a venit singur la baza echipei și a plecat spre stadion cu mașina personală.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească Vezi toate știrile
Citește și