Închide meniul

”Acest animal nu poate fi îmblânzit!”Ce face un sportiv celebru în izolare după ce a fost infectat cu COVID-19

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2020, 17:44

Reclamă
”Acest animal nu poate fi îmblânzit!”Ce face un sportiv celebru în izolare după ce a fost infectat cu COVID-19

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dar ”Ibracadabra” nu lasă o asemenea afecțiune să îl oprească din antrenamente. Chiar dacă trebuie să stea în izolare momentan, superstarul suedez a postat o filmare cu el pe banda de alergare cu mesajul ”Acest animal nu poate fi îmblânzit”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El a declarat deja că nu are nici un fel de simptome din cauza infecției și, într-un stil care a devenit deja marcă înregistrată, a precizat următoarele: ”COVID a avut curajul să mă provoace pe mine. Proastă idee”

Zlatan Ibrahimovic, formă maximă în începutul de sezon

Zlatan Ibrahimovic a marcat trei goluri în primele două jocuri ale lui AC Milan din acest sezon, inclusiv o dublă în victoria 2-0 în fața Bolognei.

Clubul milanez a confirmat că nu există alte cazuri de COVID-19 la echipă în afară de fundașul Leo Duarte, care a fost testat pozitiv săptămâna trecută.

Reclamă
Reclamă 4

În luna martie, Zlatan Ibrahimovic lansa o campanie de strângere de fonduri pentru combaterea COVID-19 cu unul din citatele sale devenite marcă înregistrată: ”Dacă virusul nu vine la Zlatan, Zlatan merge la virus”.

Recomandări

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:50

Daniel Niculae a rupt tăcerea, după plecarea de la Rapid! Ce a spus despre Dan Şucu: „Boală veche!”

16:46

LIVE TEXTUngaria – Elveția 0-2. Duel încins în al doilea meci de la EURO 2024. „Finala” pentru locul 2 în grupa Germaniei

16:40

„Totul depinde de asta!” Ultimul marcator al României de la un turneu final a spus ce șanse au tricolorii la EURO 2024

16:32

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Anunţul turcilor: „Bombă!”

16:19

Decizie radicală luată de Zeljko Kopic la Dinamo! Unul dintre căpitanii echipei e la un pas să plece

16:18

„Este în TOP 3 din istorie!” Ilie Dumitrescu știe ce actual tricolor ar fi prins „primul 11” al „Generației de Aur”!

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și