Închide meniul

Lovitură teribilă pentru Mario Iorgulescu, la un an de la accidentul în care a murit un tânăr de 24 de ani

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2020, 9:08

Reclamă
Lovitură teribilă pentru Mario Iorgulescu, la un an de la accidentul în care a murit un tânăr de 24 de ani

Mario Iorgulescu a fugit din clinica în care era internat, în Italia

Mario Iorgulescu, condamnat la 15 ani şi 8 luni de închisoare cu executare / Colaj Facebook

Băiatul preşedintelui LPF fusese achitat în acest dosar, unul deschis cu 3 ani în urmă. Mario era acuzat că, alături de mai multe persoane, ar fi răpit, sechestrat şi bătut un cetăţean, totul pornind de la bani, susţine Realitatea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Iorgulescu, acuzat de omor după accidentul din 2019

Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier în septembrie 2019, în urma căruia Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit. Fiul lui Gino Iorgulescu se află internat într-o clinică din Italia.

Chiar dacă a provocat moartea unui tânăr, Mario nu este în acest moment căutat prin Interpol, susţine romaniatv.net. O asistentă personală îl ţine departe de România.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15
mai
0:15
LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și