Închide meniul

EXCLUSIV | ”Vor da totul!” Ce spune Ciprian Marica despre meciul FCSB – Slovan Liberec și despre absențele ”roș-albaștrilor”

Gal Dorin Publicat: 24 septembrie 2020, 14:59

Reclamă
EXCLUSIV | ”Vor da totul!” Ce spune Ciprian Marica despre meciul FCSB – Slovan Liberec și despre absențele ”roș-albaștrilor”

Ciprian Marica, mesaj dur după ce Gigi Becali a anunţat că îl vrea pe Louis Munteanu la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Cu lotul devastat de accidentări și un nou val de COVID-19, ”roș-albaștrii” au reușit să mai facă rost de patru jucători pe ultima sută de metri, însă Marica este de părere că ei nu formează un grup cu adevărat unit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E clar că pleacă cu șansa a doua, sunt tot felul de improvizații acolo și se încearcă tot felul de soluții. Vedeam că aseară erau patru jucători de la Astra, azi sunt doi de la Hermannstadt.

Clar, nu e același lucru cu Florinel Coman, cu Man, cu toată echipa de bază a FCSB-ului, erau cu totul alte șanse”, a declarat Ciprian Marica.

Ciprian Marica: ”Cei care vor juca în această seară vor da totul”

Totuși, fostul atacant al naționalei crede că și fotbaliștii care vor juca vor fi motivați să dea tot ce au mai bun în acest meci.

”Cei care vor juca în această seară vor da totul și vor încerca să demonstreze că merită să fie acolo.

Reclamă

Sper să reușim. Totuși, trebuie să avem echipe în primăvara europeană și îmi doresc să mergem mai departe”, a precizat patronul Farului.

Întrebat dacă FCSB-ul va avea nevoie de un miracol precum cel de acum 11 ani, când Dinamo a devenit prima echipă care a reușit să întoarcă un 0-3 pe teren propriu în fața aceleiași Slovan Liberec, Marica a răspuns afirmativ:

”Cu siguranță! Sperăm ca Pintili să fie norocos”, a încheiat Ciprian Marica. Mihai Pintili va sta pe bancă la meciul cu Slovan după ce Toni Petrea a fost testat din nou pozitiv cu COVID-19.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – Slovan Liberec se joacă în această seară, de la ora 20:30, în format LiveText pe AS.ro

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și