Închide meniul

VIDEO | Nicolae Stanciu continuă să facă furori în Cehia cu execuțiile sale! Încă un eurogol pentru mijlocașul român

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 septembrie 2020, 19:11

VIDEO | Nicolae Stanciu continuă să facă furori în Cehia cu execuțiile sale! Încă un eurogol pentru mijlocașul român

profimediaimages

Nicolae Stanciu în timpul meciului dintre Slavia Praga și Barcelona

Mijlocașul român a înscris un nou gol spectaculos, de această dată în meciul cu cei de la Teplice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Slavia conducând cu 1-0, Stanciu a primit mingea și a expediat un șut din afara careului, lăsându-l fără replică pe goalkepeer-ul advers.

Link pentru gol aici

Nicolae Stanciu, dorit în Premier League

În ultima vreme, Nicolae Stanciu a fost menționat destul de des în legătură cu un transfer de la formația cehă. Acum o lună s-a vehiculat că Leeds United, proaspăt promovată în Premier League, ar fi interesată de serviciile sale.

Stanciu are o cotă de 4,5 milioane de euro, conform transfermarkt.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și