Închide meniul

Louis Munteanu pleacă de la Viitorul! Atacantul lui Gică Hagi a fost cumpărat de Fiorentina

Gal Dorin Publicat: 17 septembrie 2020, 11:55

Reclamă
Louis Munteanu pleacă de la Viitorul! Atacantul lui Gică Hagi a fost cumpărat de Fiorentina

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Louis Munteanu în timpul meciului dintre Viitorul Constanța și Sepsi OSK

Deși tânărul jucător nu a fost de acord în primă fază deoarece contractul prevede să stea un sezon la echipa de tineret, Primavera, el s-a răzgândit și va semna un contract valabil pe patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu, puștiul-minune de la Viitorul

Motivul pentru care Louis Munteanu s-ar fi răzgândit a fost mesajul transmis de Gheorghe Hagi: ”Regele” i-ar fi spus că, în cazul în care refuză să plece în Italia, nu îi poate promite că va mai juca la fel de mult la formația din Constanța.

Viitorul ar urma să primească un milion de euro pentru transferul tânărului atacant, conform Prosport. Munteanu se află deja în Italia pentru a semna și ar urma să primească 7.000 de euro pe lună de la Fiorentina.

Gică Hagi despre Louis Munteanu: ”E în plină ascensiune”

Louis Munteanu este unul dintre jucătorii cei mai lăudați de patronul celor de la Viitorul. Hagi îi prezice un viitor frumos tânărului atacant.

”Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină ascensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem.

Reclamă

Ca un jucător de 2002 să aibă trei goluri din cinci sau șase meciuri… nimeni nu scrie în România de asta. Poate pentru unii e normal. Eu încă cred că sunt lucruri extraordinare.

Nu am văzut în aceste săptămâni să vină cineva să facă un interviu cu Louis Munteanu. Un jucător care explodează la vârsta lui, nu l-a întrebat nimeni de unde ai apărut, unde ai stat, ce îți place să mănânci. Pentru mine e un păcat”, a declarat Gheorghe Hagi

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și