Închide meniul

Mbappe, ”rege” la Real Madrid din 2021! Cu cât îl vând șeicii pe atacantul francez și ce salariu va încasa pe Bernabeu

Gal Dorin Publicat: 15 septembrie 2020, 14:26

Reclamă
Mbappe, ”rege” la Real Madrid din 2021! Cu cât îl vând șeicii pe atacantul francez și ce salariu va încasa pe Bernabeu

profimediaimages

Kylian Mbappe în timpul unui meci pentru PSG

Principala sa dorință ar fi să îl urmeze pe Zinedine Zidane la Real Madrid, mai ales că Mbappe visează de mic să joace pe Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe renunță la bani pentru a juca la Real Madrid

Conform știrilor din presa spaniolă, Real Madrid este singura echipă la care francezul își dorește să meargă. El consideră că gruparea de pe Santiago Bernabeu îi oferă cele mai mari șanse la câștigarea UEFA Champions League și a Balonului de Aur, precizează jurnalistul iberic Josep Pedrerol.

Nici campionii Spaniei nu stau degeaba și lucrează la o ofertă greu de refuzat pentru superstarul lui PSG. Real ar urma să îl transfere pe Mbappe vara viitoare pentru o sumă cuprinsă între 100 și 150 de milioane de euro. PSG a plătit 145 de milioane pentru Kylian atunci când l-a transferat de la Monaco în 2018.

Mai mult, atacantul ar urma să fie plătit cu 40 de milioane de euro în fiecare an. O asemenea sumă l-ar face cel mai bine plătit jucător de la Real Madrid.

Reclamă

Kylian Mbappe mai are contract cu Paris Saint-Germain până în 2022. În acest moment, el este cotat de transfermarkt la 180 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și