Închide meniul

Jose Mourinho, record negativ înaintea posibilei înfruntări cu FC Botoșani! Prima înfrângere din istorie la debutul unui sezon de Premier League

Gal Dorin Publicat: 13 septembrie 2020, 19:45

Reclamă
Jose Mourinho, record negativ înaintea posibilei înfruntări cu FC Botoșani! Prima înfrângere din istorie la debutul unui sezon de Premier League

profimediaimages

Jose Mourinho în timpul meciului dintre Tottenham și Everton

A fost prima dată în întreaga sa carieră când ”The Special One” pierde meciul de debut în startul unui sezon de Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho, îngenuncheat de James Rodriguez

Niciodată, în toți anii în care a antrenat în prima ligă engleză, aici fiind și locul unde și-a petrecut mare parte din carieră, nu pierduse Jose Mourinho primul meci din sezon.

S-a întâmplat tocmai astăzi, la debutul lui James Rodriguez în tricoul celor de la Everton. 

Scăpat de coșmarul de la Real Madrid, jucătorul columbian este din nou sub comanda lui Carlo Ancelotti, antrenor pe care l-a urmat atât la Real cât și la Bayern Munchen. Rodriguez a grăbit jocul cu pasele sale filtrante și a fost desemnat la final drept omul meciului.

Reclamă

FC Botoșani – Tottenham, cel mai tare meci din România în 2020

Botoșani – Tottenham poate fi cel mai tare meci din România în 2020. Moldovenii lui Croitoru pot da peste starurile lui Mourinho în drumul spre grupele Europa League. Portughezul s-a interesat la prietenii români de echipa lui Croitoru.

”M-a sunat Mourinho imediat după tragerea la sorți. M-a întrebat ce echipă e Botoșani, cum joacă. I-am zis să fie atent, că se joacă un singur meci.

A fost o discuție interesantă. A doua zi după tragere m-a sunat, el crede că îi scoate ușor pe Plovdiv și că Botoșani trece de turul doi”, a dezvăluit Giovanni Becali la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și