Închide meniul

E gata! James Rodriguez a semnat cu Everton și va juca sub comanda lui Carlo Ancelotti pentru a treia oară!

Gal Dorin Publicat: 8 septembrie 2020, 7:11

Reclamă
E gata! James Rodriguez a semnat cu Everton și va juca sub comanda lui Carlo Ancelotti pentru a treia oară!

profimediaimages

James Rodriguez în timpul unui meci pentru Real Madrid

Astfel, columbianul va juca pentru a treia oară pentru tehnicianul Carlo Ancelotti după ce s-a intersectat cu acesta atât la Real Madrid cât și în timpul împrumutului la Bayern Munchen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

James Rodriguez: ”Sunt foarte fericit să fiu aici”

Cu un an rămas în contractul său cu ibericii, James a fost considerat cantitate neglijabilă de către Zinedine Zidane, jucând foarte puțin în ultima perioadă în tricoul Realului.

”Sunt foarte, foarte fericit să fiu la acest club mare, un club cu atât de multă istorie și cu un antrenor care mă cunoaște foarte bine”, a declarat Rodriguez după transferul la Everton.

”Am venit aici pentru a încerca să devin mai bun. De asemenea, am venit pentru a ajuta echipa să câștige, să joace un fotbal bun – un fotbal distractiv.

Reclamă
Reclamă 4

”Sunt convins că, împreună cu Ancelotti și staff-ul său tehnic, putem să obținem lucruri mari, iar unul dintre motivele principale pentru care am semnat a fost prezența lui Carlo Ancelotti”, a precizat mijlocașul columbian.

Real Madrid, pe deficit cu James Rodriguez

”Los Blancos” nu au făcut însă o afacere prea bună cu James Rodriguez. Conform presei britanice, aceștia l-au vândut pe Rodriguez în schimbul a 25 de milioane de euro, sumă de trei ori mai mică decât cea cu care l-au cumpărat în urmă cu șase ani.

Totuși, madrilenii au mai amortizat o parte din suma de transfer cu ajutorul lui Bayern Munchen, care a plătit 13 milioane de euro pentru a-l împrumuta în 2017 pe James Rodriguez pentru două sezoane.

Reclamă

Jucătorului i-a expirat împrumutul în vara anului trecut și s-a întors la trupa lui Zidane, însă nu a reușit să prindă decât 14 meciuri oficiale. Rodriguez a reușit un gol și două pase decisive în sezonul trecut.

Recomandări

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:52

Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”

8:27

Sergiu Hanca a răbufnit la adresa fanilor lui Dinamo! Mesaj dur pentru galerie: „Ei nu au acum un jucător cum am fost eu”

8:26

Răzvan Marin a semnat noul contract. Anunţul făcut la miezul nopţii în Italia

8:00

Premiul Oscar pentru viteză! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Ungariei

0:20

Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid

23:35 21 iul.

Mesajul galeriei lui Dinamo pentru Florentin Petre! Legenda „câinilor”, la primul meci de acasă ca antrenor secund al lui Dinamo!

1 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 2 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 3 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 4 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 5 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază 6 VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY
Citește și