Închide meniul

"Numărul de telefon al domnişoarei era salvat cu nume de bărbat". Cum îşi înşela o vedetă din România fosta soţie

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2020, 8:38

Reclamă
"Numărul de telefon al domnişoarei era salvat cu nume de bărbat". Cum îşi înşela o vedetă din România fosta soţie

Daniel Pancu, după Rapid - Dinamo 1-1

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Într-o postare pe Facebook, Mihaela a anunţat ce a descoperit în agenda telefonului fostului atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu şi Mihaela Stanciu au fost împreună 22 de ani

"Din dorința de a pune capăt dezinformărilor apărute in presa in ultimul an , doresc sa fac câteva precizări legate de căsnicia mea cu Daniel Gabriel Pancu !

Eu sunt cea care a decis sa pună capăt căsniciei, nu Daniel. A fost o decizie grea, care a venit după o relație de 22 ani, dintre care timp de 10 ani am fost căsătoriți legal. Motivele nu doresc sa le dezvălui , însă doresc sa subliniez ca separarea mea de Daniel nu are nicio legătura cu actuala partenera de viața a lui!

P.S : legat de o alta dezinformare apărută in presa, aceea ca , in urma cu 20 de ani, fostul meu soț și actuala partenera de viața au trăit o poveste de dragoste, pot spune doar atât: în memoria telefonului lui Daniel, numarul de telefon al domisoarei era salvat cu nume de barbat: ‘Ando’! Iar lista continua : ‘Cristi de la Rapid, Laur de la Atlantis, etc'", se arată în postarea fostei soţii a lui Daniel Pancu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și