Închide meniul

Un star a fost exclus de la un eveniment caritabil al UNICEF. S-a oferit să aducă 19 dame de companie la hotel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 9:52

Un star a fost exclus de la un eveniment caritabil al UNICEF. S-a oferit să aducă 19 dame de companie la hotel

Profimediaimages

Yaya Toure nu mai participă la meciul caritabil

The Sun susține că ivorianul de 37 de ani i-a anunțat pe ceilalți participanți că poate aduce 19 dame de companie la hotelul din Cheshire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yaya Toure a făcut o eroare de necrezut

Fostul mijlocaș din Premier League ar fi trimis mesajele pe grupul de WhatsApp din care mai făceau parte jucătoare de fotbal feminin, dar și diferite vedete. Organizatorii au fost înștiințați, iar Yaya Toure a fost exclus de la eveniment.

"Era un grup de WhatsApp și toată lumea vorbea acolo. Din senin, Yaya a postat un video cu o femeie goală în baie. A fost un gest obscen și extrem de inadecvat. A continuat și a spus că ar putea aduce 19 femei precum cea din videoclip să vină la hotel. A fost absolut rușinos și a provocat o uriașă suferință pentru unii dintre cei care au primit mesajele", a dezvăluit o sursă pentru jurnaliștii britanici.

Căsătorit și tată a trei copii, Yaya Toure a șters mesajele trimise pe acel grup. Și-a cerut scuze pentru ceea ce a scris, dar nu i-a mai putut îndupleca pe organizatori.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și