Închide meniul

Craiova, lovită din plin de coronavirus. Mihai Rotaru este la terapie intensivă. Şi un jucător a fost depistat pozitiv

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2020, 13:20

Craiova, lovită din plin de coronavirus. Mihai Rotaru este la terapie intensivă. Şi un jucător a fost depistat pozitiv

Ferrari Press Agency / Ferrari Press Agency via Hepta

Sorin Cârţu şi Marcel Popescu au ajuns în spital

Conform Prosport, Mihai Rotaru a trecut printr-o perioadă critică şi este la secţia de terapie intensivă a Spitalului Clinic de Boli Infecţioase "Victor Babeş". Omul de afaceri de 48 de ani este acum stabil şi este monitorizat atent de medici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru, pus în mare dificultate de coronavirus

Acţionarul majoritar al Universităţii s-a confruntat cu o formă agresivă a virusului. Rotaru a resimţit simptome puternice, situaţie cu care s-a confruntat şi antrenorul principal Cristiano Bergodi. În schimb, Sorin Cârţu şi Marcel Popescu au fost asimptomatici şi vor fi externaţi în scurt timp. 

În urma ultimelor teste făcute a fost depistat şi un jucător al oltenilor. Este vorba de Adrian Juncu, tânărul care s-a mai antrenat cu prima echipă a Universităţii. Fundaşul a prezentat simptome şi a fost internat în spital.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și