Închide meniul

Bergkamp l-a descoperit pe Van de Beek și noul star al lui Manchester a descoperit-o pe fiica legendei lui Arsenal!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 septembrie 2020, 11:36

Bergkamp l-a descoperit pe Van de Beek și noul star al lui Manchester a descoperit-o pe fiica legendei lui Arsenal!

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM

Donny van de Beek și iubita sa, Estelle Bergkamp la ceremonia Balonului de Aur

Mijlocașul pentru care United a plătit 40 de milioane de euro este împreună cu Estelle Bergkamp, fiica legendei lui Arsenal, Dennis Bergkamp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

25 years of marriage for the prettiest parents. Keep showing the world what true love is
O postare distribuită de Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) pe

Nu doar atât, Denis Bergkamp este antrenorul care l-a descoperit pe Donny van de Beek, pe vremea când acesta avea doar zece ani, iar Bergkamp se ocupa cu pregătirea echipei de tineret a lui Ajax Amsterdam.

Donny și Estelle, împreună la Manchester

Deși, inițial, cei doi și-au păstrat relația ascunsă, totul a ieșit la suprafață atunci când Estelle a postat o fotografie de Crăciunul trecut cu ea și Donny lângă brad.

Deși, atunci când era fetiță, ea a sărbătorit pe Highbury titlul câștigat de tatăl ei împreună cu cei de la Arsenal, acum Estele poate să ajungă pe Old Trafford împreună cu van de Beek.

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love, I am so proud of you. For everything you have achieved until now and for all that is to come. I will always be by your side and will always support you for you to succeed at your best. Can’t wait to go back to England with you and live our dream! All my love ❤️
O postare distribuită de Estelle Bergkamp (@estellebergkamp) pe

”Dragostea mea, sunt atât de mandră de tine. Pentru tot ceea ce ai obținut până acum și pentru tot ce urmează să vină. O să fiu întotdeauna lângă tine și te voi sprijini pentru ca tu să reușești în cea mai bună versiune a ta. Abia aștept să mergem în Marea Britanie și să ne trăim visul”, a scris Estelle pe Instagram după confirmarea transferului lui Donny la Manchester United.

Dennis Bergkamp, mentorul lui Donny van de Beek

Mijlocașul olandez care a fost dorit și de Real Madrid și Barcelona a devenit unul dintre cei mai promițători tineri jucători ai Europei, reușind acest lucru sub îndrumarea legendarului tată al iubitei sale: Dennis Bergkamp.

Reclamă 4 / 0/3

Bergkamp l-a remarcat pe van de Beek pe vremea când acesta avea doar zece ani și l-a adus în atenția lui Frank de Boer, șeful clubului Ajax la acea vreme.

”Dennis a început să vorbească entuziasmat despre un puști de la echipa sa de tineret.

Era un băiat care îi amintea lui Dennis de el însuși la acea vârstă.

Acela a fost pentru mine semnalul că trebuie să fiu cu ochii pe acel puști. Acela era Donny”, a declarat Frank de Boer cu ceva vreme în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și