Închide meniul

”Este greu să rămână!” Ce a spus tatăl lui Leo Messi înainte de întâlnirea de gradul zero cu Bartomeu

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 10:28

”Este greu să rămână!” Ce a spus tatăl lui Leo Messi înainte de întâlnirea de gradul zero cu Bartomeu

profimediaimages

Jorge Messi coborând din taxi în Barcelona

Întrebat despre posibilitatea continuării la Barcelona, Jorge Messi a făcut prima declarație clară din tabăra argentinianului încă de la începerea întregii povești: ”Este greu să rămână!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“Leo lo tiene DIFÍCIL PARA QUEDARSE en el BARÇA”.

IMAGEN #JUGONES pic.twitter.com/TpZ7If5t1D

În continuare, tatăl Balonului de Aur a vorbit și despre discuțiile cu Manchester City și zvonul că Pep Guardiola l-ar fi sfătuit pe Messi să rămână și a declarat sec: ”Nu există nimic. Nu am vorbit cu Pep”.

Reclamă

Messi şi Barca nu s-au întâlnit de când argentinianul a anunţat că pleacă

Întâlnirea dintre tatăl lui Leo Messi și președintele Barcelonei va fi prima întâlnire directă între cele două tabere încă de când Leo a trimis deja celebrul fax prin care anunţa clubul că vrea să plece.

Ea se anunţă cu siguranţă tensionată din moment ce ambele părţi îşi menţin poziţiile.

Clubul spaniol se apără cu înţelegerea contractuală şi cu faptul că lui Messi i-a expirat clauza de reziliere pe zece iunie. Astfel, acesta nu mai putea decide de unul singur să înceteze colaborarea după această dată.

Reclamă 4 / 0/3

Tabăra Balonului de Aur aduce în discuţie pandemia de coronavirus şi circumstanţele excepţionale induse de aceasta.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 Jucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și