Închide meniul

”Sunt la spital!” Reacția lui Sorin Cârțu după ce el și încă trei membri ai conducerii au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 9:14

”Sunt la spital!” Reacția lui Sorin Cârțu după ce el și încă trei membri ai conducerii au fost depistați pozitiv cu COVID-19

Mediafax Foto / Mediafax Foto

Sorin Cârțu în timpul unei conferințe de presă

Sorin Cârțu, Mihai Rotaru, Marcel Popescu și Ovidiu Costeșin au fost cu toții depistați pozitiv. Cârțu, președintele clubului, a declarat că a fost internat în spital, însă este din fericire asimptomatic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârțu, optimist în carantină

”Sunt internat la spital. Nu am simptome, dar este adevărat că testul a ieșit pozitiv. 

Sper ca totul să fie bine și sunt sigur că vom trece cu bine peste toate aceste probleme. Nu prea pot să mai vorbesc acum și sper că mă înțelegeți”, a declarat Sorin Cârțu pentru Prosport.

Mihai Rotaru, penalizări pentru cei infectați

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, anunțase amenzi colosale pentru orice membru al clubului care urma să fie depistat pozitiv.

„Și noi avem emoții mari, pentru că nu mai sunt focare, ci transmitere comunitară. Cine vine infectat să primească o amendă de 10.000 de euro, a doua oară o dublăm”, afirma finanțatorul în urmă cu mai bine de o lună.

Reclamă

În ciuda acestei amenințări, decizia nu a fost pusă în aplicare până în acest moment. 

Deoarece niciun jucător nu s-a numărat printre cei depistați pozitiv, Universitatea nu va avea probleme în a disputa meciul cu Viitorul din a treia etapă a Ligii 1, programat pentru luni, 14 septembrie, de la ora 21.

Partida va putea fi urmărită în format LiveText și pe antenasport.ro

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și